Små hästskulpturer, small horse sculptures

Ett helt litet gäng med små hästar

posted in: konst, Uncategorized 0


Som du har läst i de senaste blogginläggen så har jag ägnat många veckor åt att skapa en riktigt stor häst, som är en skog i sig.

Det har varit riktigt roligt, men nu håller jag på och skapar ett helt litet gäng med småhästar där varje häst tar ungefär en dag att skapa, så det går mycket fortare.

Alla de här små hästarna som jag skapar just nu är av den tjocka sorten – och det är så roligt att skapa olika uttryck för var och en av dem. Det som är roligt är också att mina tjocka hästar brukar vara stora favoriter hos mina följare och hästköpare – jag lyckas tydligen pricka personligheten hos många hästar som finns i verkligheten!

De hästar som du ser på bilden än så länge bara halvfärdiga. Det är ganska mycket som ska fixas med dem. Bland annat ska de fixas till i formen, defekter ska tas bort, de ska få små, fina hovar, de ska patineras, en del ska få svansar och så ska plattorna som de är monterade på målas svarta.

Så håll utkik! Så småningom kommer de i webshopen – och troligen får de också följa med till galleriet på Linköping Horse Show i slutet av juli/början på augusti 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *