Polymer Clay Workshop 23 april

Den 23 april är det dags för nästa Polymer Clay Workshop här på Mosebacke i Östra Harg, Linköping. Det finns endast plats för sju deltagare, och fem platser är redan bokade så om du är intresserad gäller det att snarast skicka ett mail till evamarie.tornstrom@mosebackeord.se. Först till kvarn…

Dagen börjar med en kort teorigenomgång i samband med förmiddagskaffet. Därefter börjar du under EvaMaries ledning skapa dina egna så kallade canes – mönsterstavar – och avslutningsvis skapar du dina egna polymer clay-föremål genom att applicera dina egenskapade mönster på ett föremål. Det kan vara koppar, glasskålar, smycken eller kanske till och med en liten häst :-) .

Tid: Lördagen den 23 april 2016 kl 10.00-15.00

Plats: Mosebacke Östra Harg, 585 91 Linköping

Deltagare: Max sju personer, först till kvarn…

Förtäring: Förmiddags- och eftermiddagskaffe, enklare lunch (meddela om du har några allergier etc)

Kostnad: 400 kr inkl moms, förtäring och allt material, även smyckesdetaljer, koppar och glasskålar. Du betalar mot faktura.

Nödvändiga förkunskaper: Du behöver inte ha några förkunskaper eller ta med dig något material, vi tar allt från grunden.

Allergi: Katter finns i huset

Anmälan och frågor: EvaMarie Törnström, evamarie.tornstrom@mosebackeord.se senast den 19 april eller först till kvarn (max sju deltagare och i dagsläget finns det bara två platser kvar).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *