Synergy-hästen, del 5

rodvitblaskinnerDet här med att göra en polymerhäst som ska spegla en konferens med omvälvande intryck är inte lätt.

Tänk dig själv: Plötsligt är du i ett sammanhang med mängder av (i positiv mening) helt galna människor av samma skrot och korn som du själv. Människor som överallt ser mönster, färgkombinationer, rytmer och symbolik. Människor som inte ser nationalitets- eller kulturgränser eller vilken ålder du är i. Människor som är fulla av inspiration och vilja att dela med sig och som ser möjligheter och ännu mer inspiration överallt.

Och så får jag för mig att göra om allt det här till en häst.

Häromdagen berättade jag här på bloggen hur jag hade påbörjat blommor i form av landsflaggor på hästen, men att det inte hade blivit så bra, så jag fick mödosamt pilla bort dem med en skalpell.

En av mina vänner påminde mig om att man inte ska överarbeta. Hästen kanske skulle bli bättre om jag avstod från blommorna?

Och hon har helt rätt – less is more. Det gäller bara att veta (och det är svårt!!!) när man har gjort tillräckligt och det är dags att sluta innan det blir överarbetat.

Men samtidigt:

Den här gången handlar det inte om att göra en ”snygg och vacker och tilltalande” häst. Den här gången handlar det om att visa på alla intryck från en konferens med internationella konstnärer.

Och då får det gärna bli lite för mycket och lite galet. För så var EuroSynergy-konferensen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *