Fem deltagare vid Euro Syndergy i Bordeaux 2017. EvaMarie i mitten bör sin vinnande Moonlight Dress.

2018 International Polymer Clay Awards

posted in: Utställning 0

Just nu håller jag på med hemliga grejer.

Det är nämligen så, att en gång om året så anordnas den världsomspännande tävlingen International Polymer Clay Awards av the International Polymer Clay Association. Bidragen ska ha varit skapade nägon gång under de senaste tolv månaderna, och de får inte ha varit publicerade eller offentliga nägonstans.

Alltså arbetar jag just nu utan att publicera en stor del av det som jag gör, men när juryn har sagt sitt senare i vår kommer jag att här på bloggen visa upp vad jag jobbat med, och jag kommer naturligtvis också att berätta hur det har gått i tävlingen. Håll tummarna!

När jag deltog i tävlingen 2015 blev jag till min stora överraskning och glädje utsedd till vinnare i kategorin Mixed Media. Det som jag deltog med då var en klänning där hela framstycket bestod av tunna medaljonger av polymerlera. Du ser mig bära den på bilden överst i det här blogginlägget.

Konurrensen är stor, för det finns många helt fantastiska polymer clay-konstnärer på vår jord. Klicka här så kommer du till galleriet för att beundra alla de mycket fina bidragen från förra året (inklusive mina 🙂 )

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *