Säj hej till Jörgen!

posted in: Mönster, Polymer Clay 1

jörgen_2Här är Jörgen. Som du som läser den här bloggen regelbundet säkert minns så gjorde jag för någon vecka sedan en ”demohäst” som jag liksom bara svängde till för att för journalist och fotograf från Corren visa hur jag skapar mina hästar.

Men när de hade åkt härifrån Östra Harg och jag satt ensam vid ateljébordet, tittade jag lite närmare på hästen. Och den var inte så pjåkig. Varför inte fortsätta på den?

Så det gjorde jag.

jörgen_5Den såg ju lite finlemmad och ädel ut, lite som en arab, så jag satsade på att göra ganska intrikata och komplicerade mönster till den. Mönstren har alltså inte arabiska förlagor, utan jag tänkte liksom mer likt de detaljerade sätt som arabiska mönster ofta uppvisar. Ganska kort och tunn man, litet trekantigt huvud och hög svansföring.

Så här är Jörgen. Lite cool men livlig. Lite ädel. Snäll. Och lite komplicerad. På en och samma gång.

jörgen_3jörgen_1

 

 1. Jörgen Auer
  | Svara

  Hm. Jag tycker det verkar som om det inte bara är namnet du lånat av mig. Jag är ju också lite cool, tror jag själv, och väldigt snäll, det sista vet alla. Komplicerad? Tja, kanske. I alla fall djupare och mer allvarsam än det den glättiga ytan visar, brukar jag få höra.
  Hur som helst tycker jag att Jörgen blev/är jättefin och anmäler mig som köpare.
  Kram,
  Jörgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *