Nu kan du köpa Stolta Tjejen

Stolta tjejen_1Även en Mosebacke Häst kan råka ut för en olycka. Det hände till exempel Stolta Tjejen på väg till sin nya ägare. Hon råkade bryta högra frambenet – och naturligtvis skapade jag en ny häst till just den ägaren, eftersom hon ville ha en hel häst.

Men du kanske gillar Stolta Tjejens attityd och vill ha henne trots att hon är varit skadad. Rehabiliteringen har gått mycket bra och skadan är numera så gott som osynlig, man måste verkligen eta exakt var man ska titta för att kunna hitta den.

Däremot skulle jag inte drömma om att ta fullt betalt för en häst som varit skadad. Därför hittar du Stolta Tjejen i Rea-stallet – stallet där skadade hästar och sådana som jag inte är riktigt nöjd med får vara. Chansen finns ju att det finns någon därute som gillar dem skarpt!

Stolta Tjejen finns i Webshopen och Galleriet tillsammans med de andra Mosebacke Hästar som är till salu. Och hittar du ingen som du gillar där, så är det bara att önska – du kan få en Mosebacke Häst som skapats enbart för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *