Maltahästen på The Polymer Arts blogg

maltahäst_23Idag är jag lite extra stolt. The Polymer Arts – en av världens största tidningar om polymerlera – har valt att lyfta fram min Malta-häst på sin blogg. Du kan läsa hela blogginlägget genom att klicka här.

Jag färdas i minnet tillbaka till Malta i månadsskiftet maj/april 2014. Till konferensen EuroSynergy där 150 polymer clay-konstnärer från 29 länder träffades för att under nästan en vecka nörda ner sig riktigt ordentligt i något som vi alla älskar – att skapa i och med det otroligt mångsidiga materialet polymerlera. Behöver jag tala om att jag blev riktigt, riktigt god vän med många av de underbara människor som jag träffade där? Jag fick vänner från Tyskland, Nederländerna, England, Frankrike, Nya Zeeland, USA, Nepal och många andra länder.

Längtar tills vi kan ses igen! Men fram tills dess finns ju alltid Facebook – ett underbart sätt att dela framgångar och vedermödor och frågeställningar och inspiration inom polymerlerans värld utan tidsödande avstånd eller nationsgränser!

Vill du köpa ”Malta” eller någon annan Mosebacke Häst? Här finns den i webshopen Mosebacke Horses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *