Intresserad av en polymer clay workshop?

Det här med polymer clay är väldigt svårt att förklara – även om jag visar de skulpturer och andra saker jag skapat är det många som har svårt att förstå vad det är, hur det är skapat eller vad som är unikt/svårt/enkelt osv. Många har också sagt att de själva gärna vill prova på för det verkar så roligt.

Så därför funderar jag på att bjuda in till någon form av workshop en kväll i höst (tidig höst) i Linköping. Jag måste erkänna att jag del inte har en aning om hur polymer clay work workshops brukar gå till eftersom jag aldrig deltagit i någon sådan. Men tillsammans kan vi ju komma fram till vad vi vill göra och vad vi vill fokusera på. Det enklaste är ju att börja med en enda träff och sedan ta det därifrån – är vi flera som vill fortsätta så bestämmer vi formerna för hur det ska gå till.

Så därför vill jag att du som är intresserad av att se hur jag jobbar och själv prova på polymer clay att anmäla ditt intresse genom att antingen skriva i kommentarsfältet nedan eller genom att maila till evamarie.tornstrom@mosebackeord.se Svara INTE genom kommentarer på Facebook. Ange också vad du främst är intresserad av, exempelvis om du bara vill titta på, om du vill skulptera hästar, om du vill lära dig tekniker för mönster/canes, om du är intresserad av hur man gör pärlor och smycken etc. Min preliminära tanke är att jag visar en del tekniker och sedan får ni som deltar prova på själva medan jag ger tips. Vi håller på i ca 3 timmar. Vad sägs om det?

Därefter föreslår jag något datum i höst där vi kan ses. Hoppas att du vill vara med!

(Hur det går med sjöhästen? Ja, du får vänta lite till – jag har inte riktigt klurat ut hur jag ska göra mönstret till magen än…)

  1. Christine
    | Svara

    Jag vill! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *