Hoppas att vi ses snart igen!

kväll_1 kväll_2 kväll_3 kväll_4 kväll_5 kväll_6 kväll_7Den 3 januari var det min födelsedag. Den dagen i år satt jag för mig själv vid köksbordet ungefär vid lunchtid. Ute var det ganska trist januariväder med plusgrader och regn. Till och med fåglarna runt fågelbordet såg lite modfällda ut.

Vad gör man då? Jo, man surfar lite på internet. Och eftersom jag är inne på det där med polymer så gick jag in på IPCAs sida (International Polymer Clay Association). Och hittade en världskonferens för polymer-konstnärer. På Malta.

Du kan ju tänka dig vad som hände i min hjärna. Jag tittade ut på vädret och tänkte på soliga, klippiga, varma Malta i gränsen mellan vår sommar. Jag hade också under den senaste tiden funderat en hel del på hur jag skulle göra för att på bästa sätt utvecklas som konstnär.

Här fanns svaren.

Och därmed var det bara att sjunga en liten födelsedagssång för mig själv och sätta igång att boka konferensdeltagande, hotellrum och flighter.

Och nu är konferensen över. Hur har det varit? Ja, du som har följt mina ganska noggranna blogginlägg har förstått att denna konferens verkligen har uppfyllt mina förväntningar. I början var jag allt lite starstruck över att träffa alla dessa berömdheter i polymer-världen, men det tog inte lång tid innan jag började känna det som alla pratat om; att vi tillhör en enda stor familj som mycket gärna och öppenhjärtigt delar med sig av sina erfarenheter.

Jag har fått väldigt många nya vänner från både Nya Zeeland, USA och Europa, jag har fått idéer som förhoppningsvis tar mig till de kommande stegen i min utveckling och jag har haft underbart roligt med generösa och positiva människor i en härlig medelhavsmiljö med fantastisk mat!

Nästa år fyller IPCA 25 år, och då kommer det att hända något kul för att fira detta. Arrangörerna vill än så länge inte berätta vad och var eller när, men jag är väldigt övertygad om att det kommer att bli något riktigt, riktigt kul och bra. Nu är det bara att hålla tummarna för att detta kommer att arrangeras vid en tidpunkt då jag har möjlighet att resa dit.

TACK alla ni som varit med för oerhört givande dagar på Malta! Hoppas att vi ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *