Här är Jörgen

jörgenIdag hade jag alldeles osedvanligt trevligt lunchsällskap. Det var Jörgen, en journalist från Corren som hälsade på här på Mosebacke tillsammans med fotograf Pia för ett tag sedan. För att visa Jörgen och Pia hur jag arbetade när jag tog fram mina Mosebacke Hästar påbörjade jag en liten häst för att visa dem de olika delmomenten i skapandet.

Det visade sig att den lilla häststarten blev riktigt bra, så när Jörgen och Pia hade åkt fortsatte jag med hästen. Och den fick naturligtvis heta Jörgen efter den person som hade gett inspirationen.

Det visade sig att Jörgen gärna ville ha Jörgen, så idag fick Jörgen äntligen komma till Jörgen. De träffades i den härliga multiaktivitetsarenan creActive som vi har i Mjärdevi Science Park. När jag tänker efter så är det faktiskt rätt många Mosebacke Hästar som träffat sina nya ägare i just den lokalen. Den är ju skapad för kreativitet – så det är nog inte helt fel.

Nu hoppas vi att Jörgen och Jörgen kommer att trivas med varandra. Själv ska jag alldeles snart slå på TV:n och titta på Ryttareliten.  Jag såg första avsnittet förra veckan och blev överraskad över hur ovanligt personligt det var, man fick verkligen komma ryttarna oväntat nära. Hoppas att programmet blir lika bra och intressant ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *