Snart, snart…

posted in: Kreativitet, skapande 0

Ja, jag vet att det var ett tag sedan jag skrev något inlägg här. Det beror absolut inte på att jag legat på latsidan, snarare på att jag haft väldigt mycket annat att göra än att ägna mig åt min älskade lera.

Men under tiden jag inte direkt arbetar med leran så kan jag ändå låta mig inspireras av vackra saker jag ser omkring mig, och fundera över hur jag ska kunna översätta de tankar och idéer som jag får till något som kan uttryckas i leran. Då är det nästan plågsamt att inte ha tid att prova idéerna i praktiken.

Men jag försöker (som alltid) se det positiva i det hela: Det är ofta själva planerandet inför själva skapandet som är mest intressant. Då det inte finns några gränser, när man i tanken lyckas med allt man tänker sig och man inte har fastnat i några krångliga detaljer som verkar oöverstigliga att klara av.

Så håll ut – snart kommer jag igång med både skapandet och bloggandet igen. Jag har nämligen träffat en häst som berättade för mig att den egentligen är en enhörning… nu ska vi se hur den ser ut när den ska avbildas i lera…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *