Ge bort en häst i julklapp!

posted in: konst, Polymer Clay, skapande 4

Känner du någon som älskar hästar och som är värd en mycket speciell och personlig julklapp?

I Mosebacke Hästars webshop hittar du de hästar som just nu är till salu, men du kan också ge bort en häst som specialdesignas för mottagaren, Inför julen 2015 kostar ett presentkort på en specialdesignad häst 1100 kronor. Frakten (inom Sverige 49 kronor) tillkommer och täcker fraktkostnaden för den specialtillverkade hästen. Beställer du flera presentkort vid ett och samma tillfälle blir det fortfarande bara 49 kronor (inom Sverige) för samtliga hästar.

Så här går det till:

1. Du beställer presentkortet/presentkorten i Mosebacke Hästars webshop. Du får det/dem inom fem arbetsdagar. På presentkortet är den kod ifylld som mottagaren använder sig av för att beställa sin häst.

2. Det enda du behöver göra är att fylla i ditt/givarens namn på presentkortet och överlämna det till den person som ska få hästen.

3. Mottagaren skickar ett mail till mig enligt instruktioner på presentkortet varpå jag kontaktar mottagaren och tar reda på vad denne har tänkt sig. Finns det foton? Vad vill man att hästen ska uttrycka? Handlar det om ett porträtt av en riktig häst eller handlar det om en fantasihäst? Ska hästen se naturlig ut eller ska den vara fantasifullt utformad? Finns det tankar om färger och mönster?

4. Jag börjar skulptera hästen. När den är nästan färdig, skickar jag foton och inväntar feedback. Därefter gör jag hästen färdig.

5. Hästen skickas med post.

6. Garanti: Om mottagaren inte är nöjd med hästen, skicka tillbaka den med feedback så skapar jag en ny. För mig är det viktigt att den som har eller får en Mosebacke Häst känner att den har ett speciellt värde och tycker om den.

Mer frågor? Jag svarar mycket gärna på evamarie.tornstrom@mosebackeord.se

Med tillönskan om Riktigt Härliga Helger!

/EvaMarie Törnström

4 Responses

 1. Anna Forsell
  | Svara

  Hej!
  Är jätte intresserad av att få mina två älskade hästar avbildade. Mvh Anna Forsell

  • EvaMarie
   | Svara

   Hej Anna!
   Så kul och spännande! Jag skickar ett mail till dig med mer information så kan vi tillsammans komma överens om hur du har tänkt dig det. Det är en sådan förmån att (även om det är på avstånd) få lära känna de älskade hästar som jag gör porträtt av.
   /EvaMarie

 2. Lena
  | Svara

  Hej, skulle gärna vilja ha en skulptur av min älskade häst. Berätta gärna mer, bygger verket på en bild eller flera? Vad är den idealiska bilden? Har en hel del foton. Bla ett som är så snyggt och som jag skulle önska vara modell till skulpturen. Mvh Lena

  • EvaMarie
   | Svara

   Hej Lena!
   Vad spännande! Jag skulle vilja säga att verket bygger på både bilder och och ägarens berättelse om sin häst. Jag lyssnar mycket till vad du som beställare vill ha. En del vill ha en skulptur som är naturtrogen, andra vill ha en tolkning där exempelvis en häst med ganska oanseliga färger och utseende egentligen visar sig ha fantastiska färger, komplicerade mönster och explosivt temperament, vilket visar sig i hållningen. Jag skickar dig ett mail så kan vi prata vidare om hur just du vill ha det.
   /EvaMarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *