Förväntansfull

Sitter och laddar inför morgondagens mycket efterlängtade lerarbetande. Jag planerar nämligen att göra mönsterstavar (canes) som föreställer hästhuvuden och hästar för första gången på länge.

Min största inspirationskälla inom Polymer Clay, konstnären Jon Anderson, brukar nämligen lägga in bilder på den skulptur som han skapar. På bilden bredvid ser du hur det finns ett litet och mycket fint elefanthuvud i pannan på elefanthuvudskulpturen.

Jag har tidigare gjort små häst-mönsterstavar. För något år sedan gjorde jag dem ganska ofta. Och då var jag riktigt nöjd med dem, man kunde ju faktiskt SE att de föreställde en häst. Men nu har jag utvecklats – hoppas jag! Den här gången vill jag att hästarna och hästmönstren ska vara riktigt, riktigt bra.

Så jag både längtar, är lite orolig för att jag ska misslyckas i mina ambitioner, och är otroligt nyfiken på hur det kommer att se ut när jag lyckas. På samma gång.

Så välkommen tillbaka i morgon och läs morgondagens blogginlägg. Bilder och kommentarer utlovas, oberoende av om jag lyckas eller misslyckas. Men hjälp gärna till genom att hålla tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *