Fler blogginlägg kommer så småningom

hjärtmönster_4På sistone har jag jobbat en hel del med beställningar – sådant som ska bli presenter så småningom. Och då vågar jag ju inte visa upp dem på bloggen – dels kan den som ska få presenten råka se den i förväg och dels vill jag inte blogga utan ett godkännande av beställaren att det är OK att blogga om hens häst.

Det är därför som det varit lite tomt med lera på bloggen ett slag. Och det kommer inte att bli bättre under de kommande veckorna i alla fall, för hösten har tagit fart och jag har massor med kvällsaktiviteter både på mitt vanliga jobb och i diverse andra sammanhang, så jag kommer helt enkelt inte att hinna.

Så nu har du chansen! Vad vill du att jag berättar mer om när jag kommer igång med skrivandet igen? Gillar du de här beskrivningarna jag ofta gör när jag visar hur en Mosebacke Häst skapas och vilka tankar och avvägningar som görs under tiden? Eller vill du veta mer om lera, om inspiration, om andra polymer clay-konstnärer? Eller kanske något annat som jag inte har begripit att du gärna vill läsa och se mer om?

Hör av dig, antingen genom att kommentera i kommentarsfältet nedan eller genom att skicka ett mail till evamarie.tornstrom@mosebackeord.se

Du kan också följa Mosebacke Hästar på Facebook https://www.facebook.com/mosebackeord och Pinterest http://www.pinterest.com/tornstrom/mosebacke-horses/

Vi hörs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *