EuroSynergy – here I come!

Kommer du ihåg att jag har berättat att jag ska åka på en världskonferens för Polymer Clay Artists – EuroSynergy? På Malta?

Nu är det äntligen dags och i morgon bitti åker jag.  Från världens bästa flygplats. Den heter Linköping City Airport och är vad den heter, alltså en internationell flygplats som är så citynära att man kan gå till den från Linköping City på cirka 20-30 minuter, beroende på hur snabbt man går. Fantastisk och personlig service när man reser iväg, inga köer och det bästa av allt är när du kommer hem – då kliver du av planet, hämtar ditt bagage 5 minuter senare, kliver ut genom en dörr och 10 minuter därefter är du hemma i ditt eget hem!

Jag hoppas att jag kommer att få tid att berätta om vad som händer under konferensen i den här bloggen. Det som skulle kunna göra det svårt är om jag träffar en massa trevliga nya bekantskaper som jag hellre umgås med än drar mig undan för att blogga. Det är deltagare från hela världen – naturligtvis från USA och de stora europeiska länderna, men också från exempelvis Nepal, Argentina, Australien och Nya Zeeland. Dock har jag inte sett några i deltagarlistorna från Afrika eller Sydamerika. Kanske inte Polymerleran blivit tillräckligt stor där än?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *