Donna Greenberg Arts

Donna Greenberg Arts

Ja, jag vet. Jag lovade igår att visa den färdiga tavlan med hästhuvudet idag. Men det föll på något så enkelt som att superlimmet tog slut. Det är nämligen superlim som fungerar bäst när man ska limma ihop föremål av polymer. Och eftersom jag bor några mil ut på landet får det helt enkelt vänta tills jag i ett annat ärende har åkt in till stan och fått tag på lim.

Men inget ont som inte har något gott med sig. Jag tar nämligen tillfället i akt och presenterar en av de mest framstående polymer-konstnärerna i världen – Donna Greenberg från New Jersey. Jag träffade henne ”live” på Euro-Synergy-konferensen (ja, det var hon som tillsammans med Melanie West gjorde den där kronan som jag gjorde en liten mini-variant av på min Synergy-häst) och jag följer naturligtvis henne privat på Facebook. Hennes flöde är spännande, artistiskt, överraskande, färgrikt och med mycket, mycket värme och kärlek. Inspirerande helt enkelt! Donna är en mycket skicklig konstnär som är en föregångare inom många områden, särskilt inom polymer. På sin Facebooksida visar både hur hon arbetar när hon skapar sina egna konstverk och hon ger många exempel på annat som hon låter sig inspireras av.

Om du klickar här så kommer du till Donnas officiella Facebooksida Donna Greenberg Arts. Scrolla ner och låt dig hänföras av allt fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *