Vill du ha en T-shirt eller en hästskulptur?

posted in: Inspiration, Kreativitet 0

tshirt_4 tshirt_5 cirkusprinsessan_3Det har kommit en hel del förfrågningar om att köpa T-shirts från mig. Precis som när jag gör en Mosebacke Häst i lera på beställning börjar det med att du skickar en beställning/förfrågan via evamarie.tornstrom@mosebackeord.se . Därefter hör jag av mig och vi får vi komma överens om vad som ska göras. Varje häst jag skapar, vare sig det är som målning eller som skulptur, blir ju unik och för mig är det viktigt att den uttrycker det som beställaren är ute efter även om det naturligtvis blir min egen tolkning av det hela.

Vad kostar det?

När det gäller kläder väljer beställaren själv och bekostar det plagg som jag ska måla på. Sedan kan priset variera beroende på hur avancerat uppdraget är, men en grund kan vara cirka 600 kronor för målningen.

Om det gäller en skulptur på beställning varierar naturligtvis priset också, men en grund kan vara cirka 1000 – 2000 kronor.

Vill du köpa en färdig tavla eller skulptur kan du välja mellan de som finns i min webbshop. Länk till webbshopen hittar du uppe till höger på hemsidan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *