Ska vi börja på Mambo no 2?

mambo2_01 mambo2_02Jag har under den senast tiden främst jobbat med beställningshästar – och då tar jag sällan bilder att publicera på hemsidan eftersom de är hemliga, den som ska få hästen får ju inte råka se den i förväg 🙂

Därför får ni förlåta mig för att jag ibland missar att ta bilder av de hästar som KAN visas upp här på bloggen. Det händer nämligen att jag blir så inne i skapandet, det blir så spännande, att jag helt glömmer bort det där med att ta bilder.

Under de kommande dagarna får du följa med när Mambo no 2 blir till. Kan du gissa vilket annat djur som har gett inspirationen? Det kanske inte är så enkelt just idag, när du bara ser själva grundformen.

Just nu så ser den inte så mycket ut för världen, ganska skruttig, med spinkiga ben och jag har inte ens jämnat till leran över kroppen på den första bilden. På den andra bilden ser det lite bättre ut, nu syns det lite bättre att det är en häst. Det är Mambo no 2 som har huvudet högt, Mambo no 3 (som du kommer att få följa senare) har huvudet nedböjt. Kanske tittar den efter något speciellt?

På andra bilden ser du hur jag börjat bygga ihop olika canes till mönstren till Mambo no 2 – kanske kan du börja gissa vilket annat djur som inspirerat redan nu, genom att se färgerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *