På fel sida om solen

posted in: Författare 0


Du som känner mig vet att jag obändigt kreativ och alltid har något eller några projekt på gång. Under de senaste åren har det mest handlat om hästar – Mosebacke Horse Sculptures – där jag fått en hel del internationell uppmärksamhet. Och inte minst många underbara internationella vänner och konstnärskollegor!

Samtidigt har det där med skrivandet kliat. För några år sedan skrev jag ihop en ovanlig psykologisk thriller om en kvinna som verkligen råkar ut för alltför mycket ”too much” vilket får henne att ge sig ut på en resa, både på det yttre och inre planet. Mer kan jag inte säga, eftersom jag vill att utvecklingen ska vara lika oförutsägbar för läsaren som för huvudpersonen Tigerlilja. För det är absolut INTE en vanlig deckare där någon har blivit mördad och man får följa hur polisen letar upp mördaren. Det finns i och för sig poliser med i handlingen, men de spelar snarare birollerna när de försöker förstå vad det är som egentligen händer.

Själva texten har fått vila under några år, men nu under jul- och nyårsledigheten 2017/2018 tog jag mig tid och gjorde färdigt redigeringen. Nu är boken ute. Nu kan även du få några spännande timmar när du läser den…

Klicka i det gröna fältet under boken nedan för att köpa På fel sida om solen (finns bara som ebok) och hör sedan av dig i det här blogginläggets kommentarsfält och berätta vad du tyckte! Du kan också köpa den via AdlibrisDito, Ibooks eller Bokon om du föredrar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *