EvaMarie_blue

På fel sida om solen

Omslagsbild_webbDu vet när det en sådan där dag då allting händer på en gång – och det handlar inte om bra saker? Tigerlilja råkar ut för just det – och även om hon är en person som brukar kunna hålla koll på det mesta och få det mesta att fungera trots att det egentligen borde vara omöjligt – så klarar hon det inte. Inte just den här dagen. Det blir helt enkelt bara för mycket samtidigt som hon inte riktigt förstår varför allt det här händer just henne, och just nu och just på det här sättet?

Det är ju nästan fullt förståeligt att hon drar iväg, eller hur? Men är det verkligen det bästa hon kunde göra? Kommer det att visa sig att allting blir sämre istället när hon inte finns på plats och kan reda upp det hela? Eller är det bästa att allt får ha sin gilla gång utan att hon är med och komplicerar det hela ytterligare?

Och när allt dras till sin spets… vem är vän och vem är fiende?

Nu blir du nyfiken eller hur? Du kan läsa hela berättelsen i min ebok På fel sida om solen. Det är en psykopat-thriller-roadmovie-roman med en lite ovanlig handling där Tigerlilja kanske – eller kanske inte – kommer fram till ett avgörande beslut.

Klicka på den gröna fyrkanten (lägg i kundvagn) under bokomslaget nedan för att köpa boken. Du kan också köpa den via Adlibris, Dito, Ibooks eller Bokon om du föredrar det.

bilenBli herre över bilen

utkom 2000 på Berghs förlag (svenska)

Här uppmuntrar jag bilägaren att lära sig mer om en av sina dyraste ägodelar och reder ut svaren på många viktiga frågor: Vad ska man tänka på när man köper bil? Kan man bli en säkrare och miljövänligare bilförare? Hur får man bilen att hålla lite längre – både i drift och värde?

Kommande utgivning

under 2018/2019 (svenska och engelska)

En serie faktaböcker/tutorials i tio delar med tips och möjligheter för dig som vill lära dig mer om polymerlera och dess möjligheter som konstnärsmaterial