EvaMarie_blue

På fel sida om solen

Omslagsbild_webb

Det är sensommar och Tigerlilja är på morgonen på väg till sitt jobb på en reklambyrå i centrala i Linköping. Hon är fylld av förhoppningar inför det som hon hoppas ska bli en av de bästa dagarna i hennes professionella liv, men istället förlorar hon sitt jobb, sina vänner och sin närmaste familj.

Tigerlilja väljer att fly från allt – ut på en roadtrip genom Sverige med bland annat lastbil, cirkus och till fots. Följeslagare är den stöttande, men också mystiske Johan. Tigerlilja hamnar mitt i ett flertal dramatiska händelser och snart är det hennes liv som står på spel. Vem är vän och vem är fiende?

Under resans gång får Tigerlilja gott om tillfällen att både lära känna sig själv och att hantera de svåraste av situationer. Den dramatiska upplösningen i närheten av Örnsköldsvik är precis som resten av den spännande thrillern allt annat än förutsägbar.

Klicka här för att läsa mer i Linköping News: Färgstark chefskändis som bryter av med skönlitterär debut

Nu blir du nyfiken eller hur? Du kan läsa hela berättelsen i min ebok På fel sida om solen. Det är en psykopat-thriller-roadmovie-roman med en lite ovanlig handling där Tigerlilja kanske – eller kanske inte – kommer fram till ett avgörande beslut.

Klicka på den gröna fyrkanten (lägg i kundvagn) under bokomslaget nedan för att köpa boken. Du kan också köpa den via Adlibris, Dito, Ibooks eller Bokon om du föredrar det.

bilenBli herre över bilen

utkom 2000 på Berghs förlag (svenska)

Här uppmuntrar jag bilägaren att lära sig mer om en av sina dyraste ägodelar och reder ut svaren på många viktiga frågor: Vad ska man tänka på när man köper bil? Kan man bli en säkrare och miljövänligare bilförare? Hur får man bilen att hålla lite längre – både i drift och värde?

Kommande utgivning

under 2018/2019 (svenska och engelska)

En serie faktaböcker/tutorials i tio delar med tips och möjligheter för dig som vill lära dig mer om polymerlera och dess möjligheter som konstnärsmaterial