På fel sida om solen av EvaMarie Törnström

EvaMarie_blue

På fel sida om solen

En sensommarmorgon är Tigerlilja på väg till sitt jobb på en reklambyrå i centrala i Linköping när hela hennes liv kraschar och hon förlorar sitt jobb, sin familj och sina vänner.

Tigerlilja väljer att fly – ut på en roadtrip norrut genom Sverige med bland annat lastbil, cirkus och till fots. Följeslagare är den stöttande, men också mystiske Johan. Dramatiken ökar och snart är det hennes eget liv som står på spel. Vem är vän och vem är fiende?

Under resans gång får Tigerlilja gott om tillfällen att både lära känna sig själv och att hantera de svåraste av situationer. Berättelsen är inte bara rejält spännande och utan har också en twist som man måste vara lite klurig för att upptäcka innan man kommer till de sista sidorna då allt avslöjas.

Klicka här för att provläsa de första kapitlen: På_fel_sida_om_solen_provläsning

“Men med något att berätta – både om själslig skirhet, relationer, psykopater och om inre och yttre resor – har EvaMarie Törnström tagit sig an utmaningen utan skymten av tveksamhet. Med intressanta karaktärer och händelser lika oväntade som ovanliga, har hon spunnit en närmast perfekt väv med samband av vilka vissa inte avslöjas förrän i de allra sista rafflande textraderna.”
Klicka här för att läsa mer i Linköping News: Färgstark chefskändis som bryter av med skönlitterär debut

“Inte dum alls!”
Klicka här för att läsa mer i Syrligt: Recension: På fel sida om solen av EvaMarie Törnström (De namnförväxlingar som nämns här fanns bara i en tidig recensionsversion).

Klicka på den gröna fyrkanten (lägg i kundvagn) under bokomslagen nedan för att köpa boken.

  • Mjukband 150 kronor
  • Nedladdningsbar ebok (den laddas ner direkt) 99 kronor

Du kan också handla via exempelvis Adlibris, Dito, Ibooks eller Bokon eller beställa via din bokhandel om du föredrar det.

Pressbilder och författarpresentation

Pressbild på EvaMarie Törnström

Pressbild på omslaget till På fel sida om solen 

Författarpresentation

Tidigare utgivning

Bli herre över bilen utkom 2000 på Berghs förlag (svenska)

Här uppmuntrar jag bilägaren att lära sig mer om en av sina dyraste ägodelar och reder ut svaren på många viktiga frågor: Vad ska man tänka på när man köper bil? Kan man bli en säkrare och miljövänligare bilförare? Hur får man bilen att hålla lite längre – både i drift och värde?

Kommande utgivning

under 2018/2019 (svenska och engelska)

En serie faktaböcker/tutorials i tio delar med tips och möjligheter för dig som vill lära dig mer om polymerlera och dess möjligheter som konstnärsmaterial