Julklappshästar från Mosebacke Konst och Konsthantverk

Hjärtats Prins_4Nu är det mindre än två månader kvar till julafton och vi är nog många som börjar tänka på julklappar. Om du känner en person som tycker om hästar  så kanske en Mosebacke Häst är den perfekta julklappen? Du kan vara säker på att den häst som du ger bort är helt unik eftersom varje häst är handgjord och ingen häst är lik den andra.

Jag är en av de få konstnärer i Sverige som arbetar i polymerlera – en lera som finns i fantastiska färger och som ger i stort sett oändliga möjligheter att skapa vad man vill. De oftast färgrika och komplexa mönster som täcker Mosebacke Hästar är helt och hållet skapade i och med denna lera – mönstren är alltså inte påmålade i efterhand. Många Mosebacke Hästar har skor i äkta silver, även de skapade för hand av EvaMarie Törnström på Mosebacke Konst och Konsthantverk.

Om du väljer från de hästar som finns i webshopen kommer hästen till dig inom några dagar. Jag vill dock påminna om – som jag skrev nyss – att det bara finns en enda häst av varje, och det är den som först köper hästen som får den!

En annan möjlighet är att specialbeställa sin Mosebacke Häst. Jag gör många Mosebacke Hästar på beställning, ofta ska de spegla en speciell häst och då vill jag dels ha några bilder på den häst som ska förevigas samt en liten berättelse om hur hästen är, vad den gör och vad den tänker på. Innan jag påbörjar skapandet kommer vi överens om storlek, utförande och pris. Innan leverans skickar jag foto på den färdiga hästen för godkännande, och om du som beställare inte skulle gilla hästen vid leveransen går köpet naturligtvis tillbaka utan kostnad för dig. Jag gör beställningarna i den ordning som de kommer in. För att jag säkert ska hinna med att leverera innan jul vill jag ha din beställning senast sista veckan i november. Skicka din förfrågan till evamarie.tornstrom@mosebackeord.se

Så titta runt i webshopen – är det någon av hästarna (eller älgarna:-) ) som du gillar? Om inte -gör gärna din beställning så snart som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *