Dokumentärprogram

posted in: Polymer Clay, skapande 0

jillJag är en sådan person som har lite svårt att sitta stilla och titta på TV. Samtidigt finns det en hel del program som jag hör talas om och som jag inte vill missa. Då är det fantastiskt att jag lever i en tid när det finns play-kanaler. Det är inte ovanligt att jag tittar på TV-program i datorn på arbetsbordet medan jag modellerar fram kroppsformen på mina Mosebacke Hästar.

Just nu tittar jag på ”Jills veranda”. Jag har sett de tre första avsnitten (av sex) och blivit djupt berörd av allt jag sett hittills. Jill Johnson har en otrolig förmåga att med värme närma sig de personer som kommer och besöker henne och genom de aktiviteter som hon arrangerar för sina besökare får man vad som känns som en mycket sann och mänsklig bild av den amerikanska södern, i sammanhang man sällan ser i TV – och som man kanske inte heller skulle få se om man kom dit som vanlig turist. Titta du också om du inte har sett programmen tidigare. De finns på SVT Play och ligger kvar en liten stund till.

Men nu ska jag lägga undan leran. Nu ska jag slå på den ”riktiga” TV:n och titta på premiärprogrammet av ”Ryttareliten”. Hoppas att det är så bra som jag hoppas på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *