Demohästen Jörgen

posted in: Polymer Clay, tävling 0

Jörgen_startIdag har jag haft finfrämmande. Det var Jörgen och Pia från Corren som intervjuade, filmade och fotograferade så att det stod härliga till. Meningen är att det ska bli en artikel i Corren den 14 februari – på allra finaste Alla Hjärtans Dag!

Jag hade tänkt att ta en bild på Jörgen och Pia, men glömde alldeles bort det eftersom vi pratade så mycket och det var så mycket som jag försökte förklara.

Däremot skapade jag början på en ”demohäst” för att visa hur jag arbetar när jag skapar hästar och mönster. Den blev faktiskt riktigt bra, och jag tänker göra den färdig någon av de närmaste dagarna. Och den ska heta Jörgen. Det är den du ser en bild på härintill.

– Auer, tyckte Jörgen.

– Nej, Jörgen. Jörgen är ett bättre hästnamn, sade jag.

Då såg han lite fundersam ut. Men eftersom det är jag som skapar hästarna så är det jag som bestämmer. Nu får Jörgen vara lite nyfiken ett par dagar för att få se vilka mönster jag skapar till ”hans” häst Jörgen.

Och ni andra får vänta till klockan 12 i morgon lördag, för då tillkännages vinnaren i tävlingen ”Vad gör hästen?” Du har ända fram till kl 12 på dig att lämna in ditt svar genom att klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *