Ett hus i polymerlera med fönster som det står hästar i

Så här följer du Mosebacke Horse Sculptures

posted in: konst 0

Min hästar kan du hitta i många olika kanaler, och jag gör lite skillnad på vad jag lägger ut var. Här får du lite tips om var du kan följa mig, beroende på vad du är mest intresserad av.

Hemsidan/bloggen

Här brukar jag varje söndag lägga upp en lite längre text som behandlar något särskilt ämne. Just idag är det som du märker hur jag använder de olika digitala kanaler som du hittar Mosebackes hästar i, men ofta är det en presentation av någon nyligen skapad skulptur inklusive tankarna kring denna. Det kan också handla om inspirationskällor i form av andra konstnärer, publikationer och utställningar jag deltar i. Ibland berättar jag mer om någon speciell teknik inom polymerlera och det händer att du till och med kan hitta inbjudningar till workshops/kurser i polymerlera.

Instagram

Skärmdump på InstagramPå instagram heter jag mosebackeord och här brukar jag lägga upp ögonblicksbilder kring vad som händer i min konstiga värld. Ibland kan det vara någon detalj av en skulptur som jag skapat tidigare, men ofta får du vara med i ateljén just när det händer. Därmed blir det vissa dagar många bilder eftersom jag är i full gång med något projekt som innebär många olika spännande moment, andra dagar är det mycket stillsammare.

Det är också här på Instagram som jag får och svarar på flest frågor. Ofta handlar det om att man blivit lite nyfiken på någon teknik som jag visar upp och vill ha lite närmare förklaring.

Då får man det.

Facebook

Skärmdump på FacebookMosebacke Horse Sculptures sida på Facebook publicerar jag både mina hemsidesartiklar och mina instagraminlägg, så om du inte vill missa något kan du följa mig där.

Dock fungerar Facebook som så, att det inte är säkert att du får se alla inlägg från alla sidor som du gillar. Om du vill öka chansen att se mina inlägg i ditt Facebookflöde bör du därför gå in och gilla inläggen lite då och då. Då uppfattar Facebook det som att du är intresserad, och mina inlägg kommer upp oftare i ditt flöde.

Pinterest

Skärmdump på PinterestHär lägger jag upp både bilder på mina egna skapelser och bilder på andras hästskulpturer som jag tycker är spännande. På Pinterest heter jag tornstrom och anslagstavlan för mina hästskulpturer heter naturligtvis Mosebacke Horse Sculptures.

Här är jag lite dålig på att lägga upp bilder. Jag ska ta mig i kragen – jag lovar! 🙂

Twitter

Skärmdump på TwitterTwitter använder jag ganska sparsamt, men då och då lyfter jag även något av blogg- eller instagraminläggen där. Och ja – du har säkert redan gissat vad jag har för namn på Twitter: mosebackeord.

Om du du följer mig på Twitter och tycker att jag lägger ut för lite material dår – hör av dig så ska jag bättra mig!

Webshop

Skärmdump på webshopFör dig som är intresserad av att köpa mina hästskulpturer eller T-shirtar har jag  en webshop. Den når du genom att klicka på ”Shop” längst upp på sidan eller genom att klicka här. Betalning sker via Klarna och frakten är gratis.

Observera att några av mina verk  inte tål postens hantering och därmed endast kan hämtas på plats. Det är oftast sådana som har tunna, utstickande detaljer eller sådana som är av betong. Det är mycket trevligt tycker jag, får då får vi träffas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *