Polymer Journeys 2019

posted in: konst 2

PJ19 cover front lgPolymer Journeys visar upp de senaste årens utveckling inom polymerlera – konst, tekniker, trender och historiska moment. I boken presenteras verk från 99 polymer-konstnärer från hela världen – och jag är en av dem!

Beställ boken!

Läs mer här för att beställa boken som utkommer den 24 februari. Den finns både som print och digitalt, och om du beställer före den 19 februari får du rabatt på priset.
Du kan också köpa den förra utgåvan – Polymer Journeys 2016 – om du vill kunna jämföra utvecklingen inom det här nya området inom konst. Du hittar dem lite längre ner på sidan som jag nyss länkade till. Och ja, jag är med i den utgåvan också!

Ett nytt och spännande konstnärsmaterial i stark utveckling

För polymerlera är verkligen ett helt nytt och spännande material – många andra konstformer har funnits i hundratals år, men polymerlera har inte funnits som konstnärsmaterial i mer än några tiotals år och är fortfarande under mycket stark frammarsch och snabb utveckling när det gäller tekniker och formspråk och möjligheter och ja – allt! I USA börjar det komma in på muséer och vi får hoppas att den utvecklingen snart når Europa också.

Internationellt samarbete

Det är otroligt inspirerande att undersöka och utveckla det här nya materialet tillsammans med alla de hundratals och tusentals utövare som finns överallt i hela världen. Jag har fått mängder med internationella konstnärskompisar tack vare den här underbara och mångfacetterade leran. Vår internationella förening där vi alla samlas är International Polymer Clay Association.

Tack

Stort, stort tack till förebilden Sage Bray på Tenth Muse Arts för att du arbetar så outtröttligt med att sprida glädje och inspiration!

2 Responses

 1. Chris
  | Svara

  I would like to order the digital edition of Polymer journeys 2019. Unfortunately it doesn’t work.

 2. EvaMarie
  | Svara

  Hi Chris,
  So nice you want the book! :- ) I suggest you try again at https://tenthmusearts.com/books-from-the-polymer-arts/. The Tenth Muse Art site might have had a temporary problem.
  /EvaMarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *