Inbjudan till utställning Hästar Blå 23-24 oktober 2021

Nu är jag igång med min PoPUpArt-vecka!

posted in: konst 0

Inbjudan till utställning Hästar Blå 23-24 oktober 2021I år deltar jag i Linköpings konstnärsstafett PopUpArt. Då har man en vecka på sig att skapa en utställning som sedan visas under helgen. Spännande och svettigt att hinna jobba så mycket som möjligt på så kort tid! Jag har valt temat ”Hästar Blå”

Idag kl 15.00 var det jag som tog över stafettpinnen, och jag har redan hunnit påbörja både en målning och en liten hästskulptur. Nu ska jag skapa så mycket som jag bara hinner och orkar under de närmaste dagarna. Följ mig gärna på Facebook och Instagram – du hittar länkar till sociala medier högst upp på sidan. Jag kommer att göra inlägg flera gånger om dagen, så att du kan följa med i mitt skapande.

Hur det känns? Ja hittills känns det mycket bra – att få lov att bara bada i sin kreativitet flera dagar i följd känns som en lyx. Och det är mycket spännande för mig också kring vad kag kommer att skapa. Visst har jag planer och idéer – men det är ju som det är med skapande: Plötsligt kommer det en ny idé och då gäller det att följa och utforska den.

Varmt välkommen att hälsa på i helgen! Jag och hästarna finns i Studio Rutan på Storgatan 40 i centrala Linköping.

Öppettider:

  • Lördagen den 23 oktober kl 12-15
  • Söndagen den 24 oktober kl 12-15.

Hoppas att vi ses! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *