Man ska inte ha alla hästar hemma – 2020

posted in: konst 0

Hästskulptur med fjärilarI vanliga fall brukar jag ha en utförsäljning som jag kallar ”Man ska inte ha alla hästar hemma” i början på året, efter alla helger och när de mest attraktiva konstverken har sålts som julklappar och helgpresenter.

Men i år har jag istället valt att arrangera evenemanget i slutet av året. Det beror bland annat på att jag tänker mig det som en julklapp till alla mina kunder ett år som inte riktigt varit som alla andra. Dels beror det på att jag inte skapat nya skulpturer den här hösten eftersom jag istället ägnay min energi till att gå många olika konstkurser för att samla på mig inspiration, kunskaper, nya tekniker och nya synsätt.

Ny inspiration

Stiliserad hästskulptur i blå nyanserNu längtar jag verkligen till nästa år när jag ska omsätta all inspiration och alla nya idéer till verklighet! Så otroligt spännande det ska bli! Som vanligt är du varmt välkommen att följa med i allt som händer här på bloggen och i sociala medier.

Halva priset – eller bättre!

Hästskulptur med liten figur på ryggenMen fram till dess – ta chansen att botanisera runt i webbshopen. Mellan 15 november och 20 december 2020 är det halva priset på de flesta hästar, och i en del fall har jag satt priset ännu lägre.

För att komma till webshopen klickar du på ”Shop” längst upp på den här sidan, eller följer den här länken:
https://www.mosebackeord.se/shop/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *