Corren igår

posted in: Inspiration, konst, skapande 0

Som jag berättade för några veckor sedan hade jag besök av Jörgen och Pia från Corren. För dig som inte bor i Linköpingstrakten kan jag berätta att Corren är vår lokala tidning.

correnOch i fredags, på självaste Alla Hjärtans Dag, kom inslaget i form av en helsida i tidningen. Så här såg bilden ut, och jag fick massor av positiva kommentarer på min privata Facebooksida från alla härliga vänner som kände igen mig.

Det känns gott för egot samtidigt som Jante dyker upp och försöker ta udden av det hela – men jag försöker skjuta undan det. Inget blir ju faktiskt bättre om jag sitter och försöker intala mig att det jag gör inte är så bra? Det är ju betydligt bättre om jag låter mig bli inspirerad av alla glada tillrop så att jag tar höjd och sporrar mig själv till att bli ännu bättre?

För för mig är det viktigt att hela tiden utvecklas – mitt största nöje ligger i att låta mig utmanas och att lära mig nya saker. Och att inspireras av hur andra upplever mina hästar. Så häng med på ”resan” – jag har en hel del nya och spännande idéer som jag kommer att utveckla!

Här finns också en liten video på 24Corren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *