presentation

Jag har genom åren läst mängder med böcker inom kategorin ledarskap. Dessa handlar i stor utsträckning om kommunikation. Det som förundrar mig är att det så gott som aldrig ens föreslås att ledaren i fråga ska diskutera kommunikationsfrågor med den person inom organisationen som är expert på detta, det vill säga kommunikatören!

Omslag för boken Glädje Kreativitet KommunikationFör att göra något åt den saken skrev jag en bok. Det heter Glädje Kreativitet Kommunikation och är en fackbok om organisationers kommunikation ur en erfaren kommunikatörs perspektiv vilket är att utveckla sin organisation. Fokus är hur man skapar förståelse människor emellan så att de på ett positivt sätt vill samarbeta med varandra.

Det är en praktisk handbok för dig som vill att din organisation ska utvecklas. Den inspirerar genom konkreta metoder och reflektioner kryddade med råd och erfarenheter som handfast guidar din organisation på vägen mot framgång.

Målet är en helhetssyn där både ledare och medarbetare har ett kommunikativt förhållningssätt vilket leder till förbättrade affärs- och verksamhetsprocesser. I dagens digitala värld blir nämligen glädje, optimism, nytänkande, kreativitet och mänsklig kommunikation viktigare än någonsin.

EvaMarie Törnström har ägnat i stort sett hela sitt yrkesliv åt kommunikation. Hon har arbetat som kommunikationschef, kommunikationsstrateg och kommunikationsansvarig inom både små och stora organisationer på lokal, regional, nationell och internationell nivå. Dessutom har hon varit verksam inom stora medlemsorganisationer och driver eget företag som kommunikationskonsult, författare och konstnär.

Du kan beställa ditt exemplar av Glädje Kreativitet och Kommunikation via Bokus, Adlibris eller direkt från min widgetshop genom att klicka här.

Pressbilder och författarpresentation

Pressbild på EvaMarie Törnström

Pressbild på omslaget till Glädje Kreativitet Kommunikation

Författarpresentation

Tidigare utgivning

På fel sida om solen utkom 2018 på Mosebacke Ord i Utveckling

Bli herre över bilen utkom 2000 på Berghs förlag (svenska)