evamarie_02– Glädje, kreativitet och kommunikation är mina ledord och min passion, säger EvaMarie Törnström som sedan 1996 driver det egna företaget Mosebacke Ord i Utveckling där hon är bedriver utbildnings- och konsultverksamhet inom strategisk kommunikation och är uppskattad föreläsare inom kommunikation och kreativitet.

EvaMarie är dessutom internationellt prisbelönt konstnär inom polymerlera. Några gånger om året anordnar hon workshops inom den tekniken.

Som författare ger hon ut såväl fackböcker som skönlitterära böcker. Den senaste sommarthrillern På fel sida om solen har en oväntad twist som du måste vara lite klurig för att upptäcka innan den avslöjas på de allra sista sidorna.

Hon har mångårig erfarenhet från anställningar inom regional turism (Östergötlands länsturistnämnd), som kommunikationsansvarig inom statlig verksamhet (Nationellt Forensiskt Centrum samt SMHI), som kommunikationschef inom högteknologiska och digitala framtidsbranscher (Mjärdevi Science Park) och som kommunikationsstrateg inom de gröna näringarna (Lantbrukarnas Riksförbund) samt som egenföretagare inom kommunikation.

Awards

2015 International Polymer Clay Award Winner

Medlem i

International Polymer Clay Association

Läs mer om hästarna

Cheval Magazine . Ljuvliga skulpturer med karaktär

International Polymer Clay – Sept-Oct 2016

Hon vill lyfta fram polymerleran – Corren

Polymer Journeys 2016 – The Art and Craft of Polymer

The Polymer Arts Blog – The Equine Attitude on Scrap Clay

The Polymer Arts Blog – Conceptual Horses

The Polymer Arts Magazine Fall 2015

Aftonkuriren – Polymerlera . kommande konstnärsmaterial i Sverige

Läs mer om På fel sida om solen

Linköping News – Färgstark chefskändis som bryter av med skönlitterär debut

Syrlig – Recension: På fel sida om solen av EvaMarie Törnström