evamarie_02– Glädje, kreativitet och kommunikation är mina ledord och min passion, säger EvaMarie Törnström som sedan 1996 driver det egna företaget Mosebacke Ord i Utveckling där hon bedriver utbildnings- och konsultverksamhet inom strategisk kommunikation och är uppskattad föreläsare inom kommunikation och kreativitet.

EvaMarie är dessutom internationellt prisbelönt konstnär inom polymerlera. Några gånger om året anordnar hon workshops inom den tekniken.

Som författare ger hon ut såväl fackböcker som skönlitterära böcker.

Glädje Kreativitet Kommunikation är en praktisk handbok för dig som vill att din organisation ska utvecklas. Den inspirerar genom konkreta metoder och reflektioner kryddade med råd och erfarenheter som handfast guidar din organisation på vägen mot framgång.  Målet är en helhetssyn där både ledare och medarbetare har ett kommunikativt förhållningssätt vilket leder till förbättrade affärs- och verksamhetsprocesser.

Sommarthrillern På fel sida om solen har en oväntad twist som du måste vara lite klurig för att upptäcka innan den avslöjas på de allra sista sidorna.

EvaMarie har mångårig erfarenhet från anställningar inom regional turism (Östergötlands länsturistnämnd), som kommunikationsansvarig inom statlig verksamhet (Nationellt Forensiskt Centrum samt SMHI), som kommunikationschef inom högteknologiska och digitala framtidsbranscher (Mjärdevi Science Park) och som kommunikationsstrateg inom de gröna näringarna (Lantbrukarnas Riksförbund) samt som egenföretagare inom kommunikation.

Pressbilder och författarpresentation

Pressbild på EvaMarie Törnström

Pressbild på omslaget till Glädje Kreativitet Kommunikation

Pressbild på omslaget till På fel sida om solen

Tidigare utgivning

På fel sida om solen utkom 2018 och är en spänningsroman om Tigerlilja som fylld av förhoppningar inför en av de bästa dagarna i sitt liv istället förlorar sitt jobb, sina vänner och sin närmaste familj.

Bli herre över bilen utkom 2000 på Berghs förlag. Här uppmuntrar jag bilägaren att lära sig mer om en av sina dyraste ägodelar och reder ut svaren på många viktiga frågor: Vad ska man tänka på när man köper bil? Kan man bli en säkrare och miljövänligare bilförare? Hur får man bilen att hålla lite längre – både i drift och värde?

Awards

2015 International Polymer Clay Award Winner

Medlem i

International Polymer Clay Association

Läs mer om hästarna

Cheval Magazine . Ljuvliga skulpturer med karaktär

International Polymer Clay – Sept-Oct 2016

Hon vill lyfta fram polymerleran – Corren

Polymer Journeys 2016 – The Art and Craft of Polymer

The Polymer Arts Blog – The Equine Attitude on Scrap Clay

The Polymer Arts Blog – Conceptual Horses

The Polymer Arts Magazine Fall 2015

Aftonkuriren – Polymerlera . kommande konstnärsmaterial i Sverige

Webshop

Via https://www.mosebackeord.se/shop/ kan du välja dina favoriter bland de Mosebacke Horse Sculptures som finns till salu. Mosebacke Ord i Utveckling drivs som enskild firma sedan 1996 och har org.nr 570103-0024. Läs mer på Allabolag https://www.allabolag.se/570103IHFE/mosebacke-ord-i-utveckling